Fysiotherapeut

R

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

R

Gratis proeftraining

Om wensen in kaart te brengen

R

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

06 - 51 29 85 14

Bel voor gratis proeftraining!

VitalityMove: Fysiotherapeut in Berkel en Rodenrijs

Fysiotherapie in Berkel en Rodenrijs bij VitalityMove is een van de specialismen van onze personal trainer. Tijdens de fysiotherapie proberen we altijd tot de kern van het probleem te komen. Niet door het symptoom te behandelen, maar met een goed behandelplan de oorzaak weg te nemen. De sessies fysiotherapie bij VitalityMove gaan erom dat jij jezelf verbetert. Wij zijn dus niet degenen die jou masseren of aan een apparaat koppelen, tijdens de actieve behandeling moet je het onder onze begeleiding doen. Uiteindelijk kun je zelf aan de slag en heb je voldoende tools om jezelf te verbeteren dankzij VitalityMove, ervaren fysiotherapeut in Berkel en Rodenrijs.

Fysiotherapie in Berkel en Rodenrijs zelf bekostigen

VitalityMove heeft uit principe geen contracten met zorgverzekeraars voor fysiotherapie. Dit betekent dat het bedrijf wel mensen mag behandelen, maar dat er in eerste instantie zelf betaald moet worden. Dit zijn tarieven volgens de reguliere vergoeding voor fysiotherapeuten in Nederland. Daarna is het mogelijk om de kosten te laten vergoeden door de zorgverzekeraar, als er een declaratie wordt ingediend. Dit percentage loopt op tot 80%. Doordat je zelf in eerste instantie moet betalen, hoopt VitalityMove de kwaliteit van de fysiotherapie nog meer omhoog te brengen. Want kwaliteit, daar gaat het om bij VitalityMove, fysiotherapeut in Berkel en Rodenrijs.

R

Voor iedereen

Jong, oud, getraind of helemaal niet

R

Maatwerk

Trainingen afgestemd op jouw wensen

R

Geen pusher

Jij bepaalt zelf het trainingstempo

R

Balans vinden

Ga evenwichtig door het leven

Ook aanhoudende klachten in je lichaam?

Ga dan langs bij VitalityMove, fysiotherapie in Berkel en Rodenrijs. Wij pakken de oorzaak van het probleem aan! Neem nu vrijblijvend contact op met VitalityMove, fysiotherapie Berkel en Rodenrijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.