Lifestylecoach

R

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

R

Gratis proeftraining

Om wensen in kaart te brengen

R

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

06 - 51 29 85 14

Bel voor gratis proeftraining!

VitalityMove: Lifestylecoach in Berkel en Rodenrijs

Loop je tegen een burn-out aan? Laat je telkens grensoverschrijdend gedrag zien op je werk? Ben je de balans in je leven kwijt? Klop dan nu aan bij VitalityMove, lifestylecoach in Berkel en Rodenrijs. Door jou inzicht te geven in je gedrag en je psyche, proberen we gedragspatronen te doorbreken. Ook de coachsessies van de lifestylecoach in Berkel en Rodenrijs bevatten beweging, maar hierin gaat het veel vaker om heel lichte vormen: yoga, ademhalingsoefeningen, wandelen. Diverse “trucjes” om weer tot rust te komen worden gebruikt zodat jij weer goed in je vel zit. Uiteindelijk gaat het om het vinden van balans, dankzij de oefeningen van VitalityMove, lifestylecoach in Berkel en Rodenrijs.

Andere diensten van VitalityMove

VitalityMove stopt niet bij personal training, fysiotherapie en lifestylecoaching. Wij bieden namelijk ook bedrijfsfitness aan. Dit doen we onder meer om het verzuimgehalte bij bedrijven te verminderen, maar ook om mensen met fysieke ongemakken te versterken zodat zij weer beter kunnen presteren op de werkvloer. Daarnaast geeft VitalityMove teambuilding: in diverse groepen kun je aan de goede sfeer en communicatie in je team werken. VitalityMove ondersteunt bedrijven hier graag bij.

R

Voor iedereen

Jong, oud, getraind of helemaal niet

R

Maatwerk

Trainingen afgestemd op jouw wensen

R

Geen pusher

Jij bepaalt zelf het trainingstempo

R

Balans vinden

Ga evenwichtig door het leven

Meer inzicht krijgen in je gedrag met lifestylecoach in Berkel en Rodenrijs?

Neem dan eens contact op met VitalityMove. Door adviezen te geven waarin jij jouw gedragspatronen kunt veranderen, zie jij de wereld weer zonniger in. Bel nu voor meer informatie VitalityMove.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.