Nieuws & Tips

R

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

R

Gratis proeftraining

Om wensen in kaart te brengen

R

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

06 - 51 29 85 14

Bel voor gratis proeftraining!

Wie ben ik?

Wie ben ik?!

Ja, wie ben ik? Er is de IK met een naam, een leeftijd, en misschien een functie als werknemer. Een IK die zoon of dochter is, misschien wel vader of moeder, misschien wel partner van iemand. Maar wie ben ik nu echt, van binnen. Wat zijn mijn kwaliteiten, mijn zwakheden? Wie ben ik nu eigenlijk met al mijn positieve en minder positieve kanten? Naar welke waarden en normen leef ik of zou ik willen leven?Wat laat ik een ander zien van mezelf en wat zit verborgen achter mijn masker?

Ontdek wie je bent!

Wil jij je verder ontwikkelen en meer uit je leven en je relaties halen? Loop je steeds vast op dezelfde punten en is het tijd om te veranderen? Leef je meer voor anderen en ga je steeds je grenzen over en aan je eigen behoeften voorbij?

Laat je door ons uitdagen om jezelf te leren kennen in al je facetten via mentale en fysieke opdrachten en uitdagingen. Leer je grenzen en behoeften kennen. Leer jezelf te accepteren zoals jij bent. En ga aan de slag met wat JIJ anders wil.

De training

De training Wie ben ik?! bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat hierbij actief aan de slag met jezelf met erkende methoden in zelfontwikkeling.

Vervolgens is er 2 uur fysieke training in de sportzaal met fysiotherapeut Rogier Staartjes. Elke fysieke training gaat door op wat je eerder op de dag hebt meegekregen bij Monique. De training is voor elk niveau en geen zware fitness training. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

De training per dagdeel:

Dag 1 Deze dag kijken we naar jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Wat hoort bij jou, waar sla je in door en op welk vlak kan je jezelf nog meer ontwikkelen (of accepteer je dat het zo is).
Tijdens het eerste fysieke deel, vorm je duo’s en leer je lichaam beter kennen via deze kernwaardes.

Dag 2 De 2e dag gaan we beter kijken naar jou en hoe je in het leven staat. Wat zijn jouw waarden en hoe leef je deze op verschillende levensvlakken. Denk hierbij aan sociaal, gezondheid, financieel, werk en privé. En ook, hoe ga je hier fysiek mee om. Wat geeft je kracht en wat ontneemt kracht.

Dag 3 Met het verkregen inzicht gaan we toewerken naar verandering zowel mentaal als fysiek. Middels de methode van de Assen van Verandering gaan we concreet verandering teweegbrengen en zoeken we de grenzen op.

Dag 4 Verandering doorvoeren is niet altijd makkelijk. Met nog een andere methode versterken we de verandering en ontwikkeling die jij te weeg wilt brengen. Zowel op mentaal en fysiek gebied bekijken we sterke en zwakke punten en maken we de laatste stappen naar verandering of misschien wel acceptatie.

Dag 5 Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?!. Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is veranderd. (Deze dag heeft geen fysiek onderdeel)

We streven naar een training die niet alleen nu, maar ook in de toekomst jou helpt om te blijven ontwikkelen.

Aanbieding

Op 20 juni 2019 start de eerste training. Omdat het de allereerste training betreft, kun je deelnemen voor een bedrag van 200 euro in plaats van 495 euro. Voor deze korting verwachten wel na elk dagdeel gerichte feedback om de training nog meer te optimaliseren.

Praktische zaken

De trainingen worden gegeven bij VitalityMove, Leeuwenhoekstraat 86, 2651 AV Berkel en Rodenrijs.
De eerste Wie ben ik?! vindt plaats op 20 en 27 juni, en 4, 11 en 18 juli 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur. De kosten voor de eerste training zijn 200 euro incl. BTW.

De kosten van de volgende training in september zijn 495 euro incl BTW. Meld je je nu aan, dan krijg je een korting van 10% voor deze training in september.

Ik doe mee met de eerste training!

Zet mij op de wachtlijst van september

Voor werkgevers

Wilt u deze training inzetten voor 1 van uw medewerkers of voor teams in uw bedrijf, dan verzorgen wij graag een offerte voor u. U kunt hiervoor contact opnemen met Monique Moor via email [email protected] of telefoonnummer 06-14504390.

30 day challenges

Nu de lente officieel is begonnen, proberen veel mensen nog even
een ‘beach body’ te kweken. Bedrijven spelen daar handig op in met
30 day challenges die je thuis kunt uitvoeren, maar hoe zinvol is het
om daar aan mee te doen?

Lees meer…

Bewegen we wel genoeg?

Meer dan de helft van alle Nederlanders boven de achttien jaar zou te weinig bewegen. Uit onderzoek van I&O Research blijkt dinsdag dat 42 procent van de Nederlanders wel voldoende beweegt.

In de publicatie van het onderzoeksbureau staat dat 68 procent van de Nederlanders juist denkt voldoende te bewegen. Volwassenen bewegen voldoende als zij minimaal 2,5 uur per week matig intensief bewegen.

Vrouwen voldoen vaker aan de bewegingsnorm dan mannen. Uit het onderzoek blijkt ook dat relatief veel mensen met overgewicht onvoldoende bewegen. Mensen die ouder zijn dan 65 jaar, sporten vaak minder dan toen ze jonger waren.

Ruim 60 procent van de Nederlanders valt wel in de categorie sporter, omdat ze minimaal twaalf keer per jaar sporten. Ondanks de activiteit, bewegen veel mensen in deze groep toch niet genoeg.

Voor ruim 75 procent van de mensen is gezondheid de belangrijkste reden om te gaan sporten. Vooral vrouwen vinden gezondheid en uiterlijk belangrijk als ze gaan sporten. Mannen sporten iets vaker, omdat ze de sport zelf leuk vinden.

Sociale media beïnvloedt sportgedrag nauwelijks

Belangrijke redenen om niet te sporten zijn fysieke klachten en een gebrek aan motivatie. Ouderen stoppen met name vanwege fysieke klachten, terwijl afhakende jongeren vooral geen zin hebben om te gaan sporten.

De meeste mensen sporten het liefst niet in verenigingsverband, maar alleen. Het gaat dan om bijvoorbeeld wandelen, zwemmen, fitness en fietsen.

Het onderzoeksbureau heeft dit jaar voor het eerst onderzocht of sociale media impact hebben op de keuze om wel of niet te sporten. Van de ondervraagden zegt 4 procent niet of minder te bewegen door sociale media. 10 procent wordt juist gemotiveerd door sportvideo’s. De meeste Nederlanders zeiden dat sociale media geen invloed hebben op hun sportgedrag.

I&O Research heeft voor het onderzoek 4.375 Nederlanders ondervraagd.

Zet de vitale stap met VitalityMove in Berkel en Rodenrijs

Personal trainer in Berkel en Rodenrijs is VitalityMove. Wij laten je die ene vitale stap zetten waardoor jij fitter en gezonder door het leven gaat! Neem nu contact op voor een gratis proefles bij VitalityMove, personal training in Berkel en Rodenrijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.