Hart van Holland Lansingerland
6 september 2018

Berkel en Rodenrijs – De 34-jarige Rotterdammer Rogier Staartjes is een volleerd en ervaren fysiotherapeut die op Bedrijvenpark Oudeland in Berkel en Rodenrijs in een prachtig pand een praktijk is begonnen als Personal en Medical Trainer annex Lifestyle Coach. Komende vrijdag 7 september organiseert hij een Open Huis op zijn werkplek aan de Leeuwenhoekstraat 86.

Het pand is heel makkelijk bereikbaar en de parkeergelegenheid is ruim en gratis. Je gaat op de N471 via de rotonde bij De Helmhoek het terrein op. Je rijdt VanderHelm Bedrijven voorbij en gaat dan twee keer links en dan is het rechts. Iedere belangstellende is welkom tussen 17.00 en 19.00 uur. Rogier zorgt voor een hapje en een drankje en laat zien wat hij en zijn werkruimte allemaal in huis hebben.

Beneden is de sportzaal waar hij met zijn klanten/patiënten één  op één aan het werk gaat. Rogier heeft ruime ervaring als allround fysiotherapeut en heeft in loondienst bij gerenommeerde praktijken gewerkt zoals Spanjersberg en  en ReActivate.

“Ik kreeg steeds meer moeite met het systeem van: je hebt die of die klacht of aandoening en daar staan dan bijvoorbeeld negen behandelingen voor. Therapeut en cliënt werken netjes die negen behandelingen af en dat is het dan. Ik geloof veel meer in de benadering dat de behandelaar en de behandelde met elkaar heel bewust en gemotiveerd een traject in gaan en daarbij doelen stellen die verder gaan dan alleen die beperkte aandoening waar zo veel behandelingen voor staan. Ik ben veel meer op zoek naar blijvende gedragsverandering uitgaande van de totale mens. Je ziet namelijk heel vaak, dat fysieke klachten niet op zichzelf staan maar dat daar heel veel achter en onder zit. Het is voor mij belangrijk om fysiek en psyche als één geheel te zien en de klant/patiënt niet alleen fysiek aan het werk te zetten op zoek naar lichamelijk herstel, maar hem of haar ook aan het denken te zetten over een gezondere leefstijl”, aldus Rogier die de afgelopen jaren met succes opleidingen heeft gevolgd om Personal en Medical Trainer te worden.

Rogier, die zelf op meerdere fronten actief heeft gesport en dat nog doet, wil dus met zijn vak meer de diepte in dan voorheen. Hij is heel blij dat hij dankzij Peter Brouwer van Futuro Mode in Pijnacker een leuk pand heeft kunnen vinden waar hij heerlijk aan het werk kan met de mensen. Boven is een mooie bespreek/samenkomstruimte en beneden is zoals gezegd de werkplek. Na een periode van opknappen, verven en inrichten is het nu tijd om aan de slag te gaan.

Rogier heeft al een paar mensen onder behandeling en voelt zich als een vis in het water. Hij is op en top gemotiveerd om met veel meer mensen aan de slag te gaan en ze echt blijvend van hun klachten af te helpen. Het kan van alles zijn: van herstel van een gebroken teen tot klachten over een gefixeerde rug. Rogier wil met zijn ‘personal touch’ mensen blijvend gezonder maken. Kom gerust vrijdag een kijkje nemen of maak separaat een afspraak.

VitalityMove
Leeuwenhoekstraat 86
2652 XL Berkel en Rodenrijs

[email protected]

www.vitalitymove.nl

06 – 5129 8514