R

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

R

Gratis proeftraining

Om wensen in kaart te brengen

R

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

06 - 51 29 85 14

Bel voor gratis proeftraining!

VitalityMove laat jou die vitale stap zetten

VitalityMove combineert in Berkel en Rodenrijs drie dingen: personal training, fysiotherapie en lifestylecoaching. En dat allemaal om jou die ene vitale stap te kunnen laten zetten, om net een treetje dichter bij jouw (gezondheids)doel te laten komen. VitalityMove is opgericht door gediplomeerd fysiotherapeut Rogier Staartjes. Hij begon zijn kennis en ervaring vanuit de (sport)fysiotherapie te combineren met personal training, zodat hij zijn patiënten nog beter kon begeleiden tijdens het sporten en bewegen. Daarna werd hij medical trainer en werkte hij voor een gz-instelling in een multidisciplinair team, onder meer voor de arbodienst. Met de oprichting van VitalityMove is zijn droom om een eigen studio annex praktijkruimte in Berkel en Rodenrijs te openen uitgekomen.

Nooit te laat voor VitalityMove

Onder het motto ‘Het is nooit te laat om in beweging’ te komen, traint Rogier Staartjes allerlei soorten mensen. Van jong tot oud, van topsporter tot niet-sporter, mensen met fysieke beperkingen en chronische aandoeningen, iedereen is welkom om voor zichzelf de vitale stap te zetten. Dat gebeurt tijdens de trainingen, fysiotherapie en coaching altijd met enthousiasme, humor en energie, zodat jij goed gemotiveerd en geactiveerd wordt. De trainingen zijn altijd functioneel, afgestemd op handelingen in het dagelijks leven, en er komen meerdere aspecten aan bod zoals lenigheid, kracht, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen. De trainingen worden ook altijd op jouw behoeften afgestemd, zodat de kans op blessures vrijwel nihil is als je traint bij VitalityMove, personal trainer Berkel en Rodenrijs.

7 redenen om te kiezen voor VitalityMove, personal trainer Berkel en Rodenrijs

N

Gratis proeftraining

N

Jarenlange ervaring

N

Resultaatgericht

N

Wij maken de vervelendste oefeningen leuk

N

Maatwerk tijdens 1-op-1-trainingen

N

Medisch onderlegd

N

Op zoek naar oorzaak probleem

R

Voor iedereen

Jong, oud, getraind of helemaal niet

R

Maatwerk

Trainingen afgestemd op jouw wensen

R

Geen pusher

Jij bepaalt zelf het trainingstempo

R

Balans vinden

Ga evenwichtig door het leven

Zet de vitale stap met VitalityMove in Berkel en Rodenrijs

Personal trainer in Berkel en Rodenrijs is VitalityMove. Wij laten je die ene vitale stap zetten waardoor jij fitter en gezonder door het leven gaat! Neem nu contact op voor een gratis proefles bij VitalityMove, personal training in Berkel en Rodenrijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.