Personal training

Contact

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

Voor iedereen

Jong, oud, getraind of helemaal niet

VitalityMove: Personal training in Berkel en Rodenrijs

Zet nu die ene vitale stap in het bewegen. VitalityMove, personal training in Berkel en Rodenrijs begeleidt, motiveert en corrigeert om jou te helpen om op een geleidelijke manier jouw (sport)doelen te bereiken. Of je nu een ervaren (top)sporter bent of juist een beginner die een kort rondje hardlopen al vermoeiend vindt. Jong of oud. Het maakt niets uit bij VitalityMove. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van functionele oefeningen, bewegingen die ook in het dagelijks leven terugkomen, die niet te belastend zijn. Dat alles gebeurt met een lach, zodat de trainingen ook nog eens plezierig zijn bij VitalityMove, personal trainer Berkel en Rodenrijs.

proeftraining bij personal trainer Berkel en Rodenrijs

Bij VitalityMove, personal training in Berkel en Rodenrijs, krijg je altijd eerst een korte intake waarin we ingaan op het sportverleden en of er andere aandachtspunten zijn. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan blessures of andere medische condities, bijvoorbeeld een scoliose of beenlengteverschil. Daarna volgt een proeftraining. De basis waarop de rest van het programma is gebaseerd tijdens de personal training in Berkel en Rodenrijs.

Uiteraard worden tijdens deze sessie ook de doelen besproken, en welke mate van belasting er mogelijk is voor het lichaam. De trainingen moeten uiteraard zo verantwoordelijk mogelijk kunnen verlopen bij VitalityMove, personal trainer in Berkel en Rodenrijs.