reviews

Contact

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

Voor iedereen

Jong, oud, getraind of helemaal niet
Rated 5 out of 5
09/06/2020

Ik ben bij Rogier terecht gekomen om te revalideren van een gescheurde achillespees. Dat is al een tijd geleden want ik ben daarna gewoon gebleven! Ik voel me sterker dan ooit, en heb bijvoorbeeld nooit meer last van mijn rug (iets dat bij mij altijd wel een klein beetje het geval was). De training zijn erg gevarieerd en Rogier is altijd positief! Kortom een toptrainer!

Mike
Rated 5 out of 5
27/05/2020

Ik ben vier jaar geleden bij Rogier terecht gekomen na een sportblessure waarbij ik een wervel verschoven heb in mijn rug. Na positieve ervaringen van mijn partner heb ik contact opgenomen met Rogier en met een herstel programma begonnen. Deze gehele periode heeft hij met veel detail en zorg voor mijn rug, kwalen en symptomen mij behandeld. Na volledig hersteld te zijn van deze blessure heb ik door een zwangerschap (helaas) veel rug klachten gekregen wat uiteindelijk ook hernia klachten bleken te zijn. Ook in deze vervelende periodes kon ik altijd op Rogier rekenen, hij wist precies wat mijn lichaam wel en niet aankon en wist mij iedere keer weer op de rit te krijgen. Om weer nieuwe rugklachten te voorkomen maak ik nu uit voorzorg gebruik van zijn personal training en ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld! De trainingen zijn gericht, afwisselend, leuk en effectief!

Claudia
Rated 5 out of 5
27/05/2020

In 2013 kreeg ik een hernia waarvan de genezing aanzienlijk langer duurde dan ik had verwacht en gehoopt. Hoogstwaarschijnlijk vanwege mijn leeftijd (66 jaar). Na een aantal maanden van intensieve begeleiding door VitaFit in Wassenaar was mijn hernia eigenlijk wel weer hersteld maar bleek dat mijn knieen door langdurig weinig beweging erg te lijden hadden gehad. Ik ben daarom begin 2015 ook met personal training begonnen bij Rogier Staartjes. Zijn aanpak heeft mij geweldig geholpen: Hij luister en kijkt goed naar zijn patiënten en past zijn programma aan aan hun capaciteiten en inzet. Hij heeft de gave om mensen te motiveren dingen te doen en te blijven doen die ze anders niet zouden hebben gedaan! Zijn motto: je kunt het, is uitermate stimulerend en ondersteunend! Dank je wel Rogier!

Rob