reviews

Contact

Ruime ervaring

Op gebied van sport, medisch en coaching

Geen symptoombehandeling

Wel op zoek naar oorzaak probleem!

Voor iedereen

Jong, oud, getraind of helemaal niet
Rated 5 out of 5
27/05/2020

Ik ken Rogier vanuit zijn periode bij Spanjersberg fysiotherapie waar ik onder behandeling was voor mijn rug. Rogier wist snel de goede snaar te raken met een goede balans tussen behandelen en actief herstel. Inmiddels ben ik al ruime tijd pijnvrij en heb ik een goede modus gevonden. Sinds enkele maanden vul ik die modus bij Rogier aan door personal training bij David Lloyd. Tijdens deze training daagt Rogier me uit en helpt deze training me naast mijn overige sporten fit door het leven te gaan. Een gezond lichaam is belangrijk voor een frisse geest. Rogier is zeer bevlogen, kundig, ondernemend en erg plezierig om mee samen te werken.

Peter
Rated 5 out of 5
27/05/2020

Rogier is voor mij de perfecte personal trainer. Hij is vriendelijk, deskundig en geeft als het ware training op maat. Zo heb ik vooruitgang geboekt die ik zelf nooit had verwacht. Ook heeft mijn dochter een tijd mee getraind, wat natuurlijk erg leuk was. Aan elke training bewaar ik goede herinneringen. Zo wordt je personal training echte quality time.

Cecile
Rated 5 out of 5
27/05/2020

Elk lichamelijk gebrek heeft een voorgeschiedenis. Het mijne een lange. In de jaren tachtig ontaardde een simpele griep in een auto-immuunaandoening met verlamming van benen en rompmusculatuur. Het doorsnee fitnessprogramma deed niet veel voor mijn specifieke probleem. Ik kreeg wel een peesontsteking. Deze bracht me in contact met Rogier. Zijn voortvarende en succesvolle behandeling van deze ontsteking gaf mij het vertrouwen dat hij mij ook kon begeleiden om de totale teloorgang van mijn validiteit tot staan te brengen en om te keren in vooruitgang. Het was duidelijk dat het traject lang zou zijn en de training intensief. Ik ga vijf keer per week naar de sportschool. Eén keer per week begeleidt Rogier me daarbij en stelt zonodig het programma bij. Daar zijn we nu ruim twee jaar mee bezig. Ik ben er nog niet, maar er zijn grote verbeteringen. Ik loop weer zonder stok en rechter dan in jaren, val niet meer en kan redelijk lang staan zonder rugpijn te krijgen. Ik verwacht dat we over een jaar zijn waar we willen. Ik ben pas 71 en vol energie.

Theo