Wie ben ik?!

Ja, wie ben ik? Er is de IK met een naam, een leeftijd, en misschien een functie als werknemer. Een IK die zoon of dochter is, misschien wel vader of moeder, misschien wel partner van iemand. Maar wie ben ik nu echt, van binnen. Wat zijn mijn kwaliteiten, mijn zwakheden? Wie ben ik nu eigenlijk met al mijn positieve en minder positieve kanten? Naar welke waarden en normen leef ik of zou ik willen leven?Wat laat ik een ander zien van mezelf en wat zit verborgen achter mijn masker?

Ontdek wie je bent!

Wil jij je verder ontwikkelen en meer uit je leven en je relaties halen? Loop je steeds vast op dezelfde punten en is het tijd om te veranderen? Leef je meer voor anderen en ga je steeds je grenzen over en aan je eigen behoeften voorbij?

Laat je door ons uitdagen om jezelf te leren kennen in al je facetten via mentale en fysieke opdrachten en uitdagingen. Leer je grenzen en behoeften kennen. Leer jezelf te accepteren zoals jij bent. En ga aan de slag met wat JIJ anders wil.

De training

De training Wie ben ik?! bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat hierbij actief aan de slag met jezelf met erkende methoden in zelfontwikkeling.

Vervolgens is er 2 uur fysieke training in de sportzaal met fysiotherapeut Rogier Staartjes. Elke fysieke training gaat door op wat je eerder op de dag hebt meegekregen bij Monique. De training is voor elk niveau en geen zware fitness training. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

De training per dagdeel:

Dag 1 Deze dag kijken we naar jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Wat hoort bij jou, waar sla je in door en op welk vlak kan je jezelf nog meer ontwikkelen (of accepteer je dat het zo is).
Tijdens het eerste fysieke deel, vorm je duo’s en leer je lichaam beter kennen via deze kernwaardes.

Dag 2 De 2e dag gaan we beter kijken naar jou en hoe je in het leven staat. Wat zijn jouw waarden en hoe leef je deze op verschillende levensvlakken. Denk hierbij aan sociaal, gezondheid, financieel, werk en privé. En ook, hoe ga je hier fysiek mee om. Wat geeft je kracht en wat ontneemt kracht.

Dag 3 Met het verkregen inzicht gaan we toewerken naar verandering zowel mentaal als fysiek. Middels de methode van de Assen van Verandering gaan we concreet verandering teweegbrengen en zoeken we de grenzen op.

Dag 4 Verandering doorvoeren is niet altijd makkelijk. Met nog een andere methode versterken we de verandering en ontwikkeling die jij te weeg wilt brengen. Zowel op mentaal en fysiek gebied bekijken we sterke en zwakke punten en maken we de laatste stappen naar verandering of misschien wel acceptatie.

Dag 5 Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?!. Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is veranderd. (Deze dag heeft geen fysiek onderdeel)

We streven naar een training die niet alleen nu, maar ook in de toekomst jou helpt om te blijven ontwikkelen.

Aanbieding

Op 20 juni 2019 start de eerste training. Omdat het de allereerste training betreft, kun je deelnemen voor een bedrag van 200 euro in plaats van 495 euro. Voor deze korting verwachten wel na elk dagdeel gerichte feedback om de training nog meer te optimaliseren.

Praktische zaken

De trainingen worden gegeven bij VitalityMove, Leeuwenhoekstraat 86, 2651 AV Berkel en Rodenrijs.
De eerste Wie ben ik?! vindt plaats op 20 en 27 juni, en 4, 11 en 18 juli 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur. De kosten voor de eerste training zijn 200 euro incl. BTW.

De kosten van de volgende training in september zijn 495 euro incl BTW. Meld je je nu aan, dan krijg je een korting van 10% voor deze training in september.

Ik doe mee met de eerste training!

Zet mij op de wachtlijst van september

Voor werkgevers

Wilt u deze training inzetten voor 1 van uw medewerkers of voor teams in uw bedrijf, dan verzorgen wij graag een offerte voor u. U kunt hiervoor contact opnemen met Monique Moor via email [email protected] of telefoonnummer 06-14504390.